I dag letter et fly fra Gardermoen med 250 bryllupsgjester om bord. De skal til Marokko for å feire kjærligheten med Petter Stordalen. Han skal bruke millioner av kroner på å gifte seg med Gunhild Melhus.

Flyet er stappfullt av kjendiser. Der sitter nok Grand Prix-general Per Sundnes sammen med kjæresten Tore Lenngren. Kanskje forteller de sidemannen om den tragiske bortgangen til den ulovlige ørkenøglen de hadde hjemme. Men jeg tror nok de sover begge to, med Didrik Solli-Tangen i øreproppene de har fått utdelt.

Jan Fredrik Karlsen vil nok en gang være i skyene med Janne Formoe (Hvor mange ganger har det blitt slutt mellom dem?!). Kanskje finner de sammen igjen – igjen, eller hva om Formoe blir lurt av Karlsen? Uansett, hele Kjendis-Norges JFK vil i hvert fall holde praten i gang på sin rad…

På en av de andre radene sitter kanskje komiker, matfreak og treningsnarkoman Thomas Giertsen med egen kjøkkenvekt og veier serveringen om bord, mens han er bekymret for hvordan hans sarte diettmage skal takle den afrikanske bryllupsmiddagen.

Det er mulig han har fått plass ved siden av Pia Tjelta, og det kan være at de diskuterer hvorfor rollefigurene deres aldri fikk ligge med hverandre i «Kvinnen i mitt liv».

Bak dem har kanskje finansmannen Bjørn Dæhlie fått plass. Han gleder seg garantert over tre dager med gratis luksus i Marrakesh i Marokko.

Millionæren Jan Haudemann-Andersen kan også være i den 7. kjendishimmelen. Det er mulig å spekulere i om han spiller på de rette strengene til fiolinistkjæresten Marte Krog og at de sammen søker om medlemsskap i 10.000-metersklubben. Bare mulig, altså.

Skulle flymotoren stoppe, ja da har hvert fall vi i VG en god kjendisvri på nyhetssaken. Spørsmålet er vel heller; Hvilken kjendis skal vi ringe? Eller hvem ringer oss?

Cabin crew, cross check and report. Dette kommer til å ta av.

God tur, folkens!

Tips oss hvis dette innlegget er upassende